Termoshield

thermoshield-logo

A ThermoShield Exterieur professzionális homlokzati hőszigetelő festék

  • -kiválóan megoldja, hogy ne kelljen azért feleslegesen többet kifizetnie a fűtésre, mert a falakban lévő nedvesség rontja otthona hőszigetelését.
  • segítséget nyújt a falszárításban, az energiamegtakarításban
  • mint egy hőpajzs, távol tartja a nap energiáját, amely az elviselhetetlen benti forróságért felel
  • és hosszú évekig megőrzi háza homlokzatának szépségét.

A ThermoShield Interieur

Az Interieur hőszigetelő festék minden problémát könnyedén félresöpör az útjából. Ez a különleges anyag olyan elegánsan intézi el az Ön aggodalmának okozóit, hogy az már szinte csodaszámba megy. Egyszerűen kifesti vele otthona falait, és meg is nyugodhat.

A ThermoShield Interieur kerámiafesték mikroszkopikus méretű, kicsiny kerámia gömböcskék millióiból áll, amelyek egy kiváló minőségű kötőanyagban egyenletesen elosztva vannak beágyazva.

Ezek a kerámia gömböcskék visszaverik a belső fűtőberendezések hősugarait, így elősegítik a gyors hőeloszlást. A lakás belső tere sokkal gyorsabban melegszik fel, és tovább tartja meg a hőt.

A kerámiafesték 0,3 mm vastagon felhordva kifejti a hihetetlen tulajdonságait. Gyorsan szárad és oldószermentes. Nincs utólagos kipárologtatás, amely károsítaná az Ön és családja egészségét.

A hőszigetelő festék a nyári kánikulában is az Ön segítségére siet. A nagy belső felületében rabul ejtett nedvesség csökkenti a belső tér páratartalmát, páraszabályozó rendszerként kellemes hőérzetet biztosítva.

A ThermoShield Interieur kerámiafesték a hőhidak kialakulását is csökkenti.

A mikronnagyságú kerámiagömbök felületüknél fogva egyenleteseneloszlatják, és vezetik a fal felületén keletkezett hőt, amely a sarkok hőmérsékletkülönbségére is jótékony hatással van. A fal belső felülete – a korábbihoz képest – a kerámiafesték hatására 3-5 fokkal melegebb lesz.

Bővebb információ: www.thermoshield.hu

Hozzászólások lezárva.