Zománcfestékek

Cellkolor zománcfesték

Fa – és fa eredetű valamint fém felületek dekoratív és védő festéséhez alkalmazható. Tökéletes fedés, kiváló tapadás.

Felhasználási terület: Kül- és beltéri ablakok, ajtók, bútorok, kerítések, korlátok

Kiadósság: legfeljebb 16m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,8l, 2,5l


Cellkolor Aqua zománcfestékcellkolor-aqua

A Cellkolor Aqua selyemfényű zománcfesték fa- és fémfelületek tartós védelmét biztosítja. Kiváló időjárásállóságú, könnyen  ecsetelhető, jó fedőképességű, tartós védelmet biztosít.

Alkalmazási terület: Kül- és beltéri fa- és fémszerkezetek és falfelületek átvonó festésére alkalmazható. Beltéren puhafa felületekre alapozás nélkül is festhető. Kültéri fafelületek, kemény fa felületek, fémfelületek, és falak festésénél megfelelő alapozás szükséges. Javasolt ajtók, ablakok, kerítések, faházak, lambériák, csövek, esőcsatornák festésére.

Több gyári színben kapható, vagy színezhető a Kolorbox , NCS, Ral színkártyák alapján.

Kiadósság: 8-10m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,75l, 1l, 2l, 2,5l, 5l


Trinát magasfényű zománcfestéktrinat

Kül- és beltéri fa- és fémfelületek speciális tulajdonságú vízlepergető festéke. A felületre jutó nedvességet taszítja, így késlelteti  az átvont fémfelületek korrózióját, illetve a fafelületek korhadását. A Trinát festékcsalád legkedveltebb terméke. Fényes felületet ad, vízlepergető adalékot tartalmaz, időjárásálló, több színben kapható

Kiadósság: 15m2/l/ réteg     Kiszerelés: 0,25l, 0,5l, 1l, 2,5l, 5l


Everal zománcfestékeveral

Alkid zománcfesték beltéri és kültéri használatra, cinkkel bevont és egyéb fém felületek, fa – és faszármazék felületek festésére. Ellenáll a mechanikai hatásoknak. Bútorok, ajtók, ablakok, kerítések, létrák, póznák, hirdetőtáblák, stb. festése.  Selyemfényű vagy fényes változatban kapható. Helyszíni színkeveréssel a Tikkurila Symphony, Monicolor,  Ral, NCS színkártyák alapján színesben is vásárolható.

Kiadósság: 8-12m2/l/réteg     Kiszerelés: 0,9l, 2,7l, 9l


Empire zománcfestékempire

Félmatt, tixotróp alkid zománcfesték beltéri bútorok és egyéb fa- és fémfelületek, ajtók, ablakok, fűtőtestek festésére.  Az Empire egyenletes felületet képez, különösen ecsettel való felhordásnál.

Többezer színre színezhető, Tikkurila Symphony , Monicolor, Ral, NCS színkártyák alapján.

Kiadósság: 12m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,25l, 0,9l, 2,7l, 9l


Miranol zománcfestékmiranol

Univerzális, magasfényű, színezhető, tixotróp alkidfesték, bel- és kültéri fa és fémfelületekre.(pl.:  ajtók, ablakok bútorok, kerékpárok… festésére) Könnyen megfolyás mentesen felhordható, és jól terülő.

Kiadósság:  10-14m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,25l, 0,9l, 2,7l, 9l


Coror selyem zománc

Egy kellemes, krémes állagú, selyemfényű bevonat. Kül- és beltérben, lakossági dekorációs, barkács és felületvédelmi célokra egyaránt használható. Könnyen kezelhető, cseppmentes, kiváló fedőképességű, gyorsan száradó festék.

Felhasználási terület: fém, kezeletlen fa, kezelt fa, ajtó, ablak, korábban festett felület, tégla, beton, kő

Kiadósság:  14-17m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,75l, 2,5l


2in1 zománcfestékek:

Poli-farbe kerítésfestékkerites

Alkidbázisú, korróziógátló pigmentet is tartalmazó, magas fedőképességű, az időjárásnak ellenálló selyemfényű oldószeres festék. Korróziógátló pigment tartalmának köszönhetően vasra és acélra közvetlenül is felhordható. Több színben kapható.

Alkalmazási terület: Kül-, és beltéri fa-, vas- és acélszerkezetek, kerítések, kapuk, épületdeszkázatok, pergolák festésére, korábban festett felületek felújítására.

Kiadósság: 10-12m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,75l, 2,5l


Dunaplaszt kerítésfesték

Lenolajkencével, lazúrfestékkel, alkyd- vagy olajalapú fedőfestékkel bevont kültéri faszerkezetek bevonására ill. átfestésére alkalmas. Környezetbarát korróziógátló pehely-pigmenteket, különleges vízlepergető viaszt és dekoratív színes pigmenteket tartalmazó festék.

Kiadósság: 11-13 m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,75l, 2,5l


Alvikorr

Alapozó és átvonó festék egyben. Elsősorban könnyű – és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmas, de előnyösen alkalmazható acélfelületek bevonására is. A termék bevonata fényálló, víznek, olajnak, lúgnak, sóknak és ezek oldatainak tartósan ellenáll.

Kiadósság: 9-10m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,25l, 1l, 2,5l


Hammerite

A Hammerite speciális összetételének köszönhetően megakadályozza a már meglévő, jól tapadó rozsda elterjedését, és korróziógátló pigmentjei különlegesen tartós védelmet biztosítanak a festett felületnek. A legtöbb fémfestéktől eltérően, a Hammerite használatakor nincs szükség alapozóra, elég csupán 2 vastag rétegben felhordani. A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elég csak a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket eltávolítani. A bevonat fényes felületet ad. Tiszta és könnyű felvitel. A tixotróp anyagnak köszönhetően nem csöpög le és szép, sima, felületet ad.

Kiadósság: 8-10m2/l   Kiszerelés: 0,25l, 0,75l, 2,5l


Coror Rapid zománc

A Coror rapid zománc egy korróziógátló alapozó és fedőfesték egyben, mely kül- és beltérben, ipari és városi környezetben egyaránt felhasználható fémfelületek festésére. Könnnyen kezelhető, gyorsan száradó, kiváló fedőképességű cseppmentes festék. Rozsdára való felhordás esetén min. 2-3 réteg felhordása kötelező.

A megszilárdult bevonat UV sugárzás álló, tartósan vízlepergető, így erős védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben.

Felhasználási terület: acél, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott acél, nikkelezett acél, réz, OSB, fa, már zománcozott felület

Kiadósság: 9-11m2/l/réteg   Kiszerelés: 0,25l, 0,75l, 2,5l

Hozzászólások lezárva.