Lazúrok

Boróka fabevonó lazúrboroka-fabevono-lazur

Vízzel hígítható vastaglazúr. Bevonata dekoratív, selyemfényű, az időjárásnak, UV- sugárzásnak kiválóan ellenáll. A fa természetes légzését nem gátolja, szerkezetét nem fedi el, tartós védelmet biztosít. Kül – és beltéri fafelületek – pl. pergola, kerítés, faburkolatok, lépcsők, ajtók, ablakok- védelmére, díszítő festésére alkalmas. Kültéren a fa megfelelő védelmét a Boróka fakonzerváló alapozó biztosítja, melyet kültéri festésnél feltétlenül alkalmazni kell.

Kiszerelés: 0,75l, 2,5l    Kiadósság: 12-14m2/l/réteg


Boróka oldószeres vékonylazúr

boroka

Tartós védelemmel rendelkező, különleges, adalékanyagának köszönhetően vízlepergető tulajdonságú, gélesített vékonylazúr. A Poli-farbe Boróka oldószeres vékonylazúr kiemeli a fa természetes szépségét, hosszantartó védelmet biztosít a kül-, és beltéri, puha-, és keményfából készített tárgyaknak és szerkezeteknek. A lazúr jól beszívódik a fába, rugalmas, vízlepergető, ellenálló felületet biztosít. A fa felületeknek tartós dekoratív színt kölcsönöz, mely hozzájárul a fa szerkezetének védelméhez.

Kiadósság: 10-15m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,75l, 2,5l


Bori lakk lazúrbori

Áttetsző  dekoratív bevonat, melyet elsősorban szabadban lévő, de egyúttal beltéri faanyagok festésére is használhatunk, hiszen kitűnő védelmet nyújt a napsugárzással és az időjárási hatásokkal szemben. A tiszta alapra ecsettel vagy hengerrel hordjuk fel. A felhordáshoz szükséges rétegvastagság a faanyag nedvszívó képességétől és az időjárási tényezőktől függ.

Kiadósság: 10-15m2/l/réteg   Kiszerelés: 0,75l, 2,5l


Valtti Satin lazúrsatin

Oldószerbázisú, alkid gyanta alapú, selyemfényű, félig áttetsző színezhető favédő lazúr kültéri használatra. Megvédi a fát az időjárási hatásoktól, lassítva a nedvesség beszívódását a fába és csökkentve a napfény káros hatását, valamint gátolja a mikroorganizmusok szaporodását és káros hatásait. Megfelel európai és trópusi fafajták lazúrozására is. Tixotróp ( csepegésmentes) mivoltának köszönhetően könnyű felhordani. Alkalmazási terület: kültéri fa falak, ablakkeretek, kerti tárolók, kerítések, stb. kezelésére.

Kiadósság: 7-10m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,9l, 2,7l, 9l


Valtti Akvacolor lazúrakva

Vízhigítású, természetes olaj alapú áttetsző fakonzerváló anyag növényi olaj-alkid kötőanyaggal. Beszívódik a fába, az első kezelés alkalmával nem alkot filmréteget. Védi a fát az időjárás hatásaitól; lelassítja a nedvesség, a napfény, a penészgombák és a kékpenész káros hatását. Gerendák, fűrészelt és csiszolt felületek, falemezek, impregnált tartósfa és hőkezelt fa felületek festésére a használati utasítás betartása mellett.

Kiadósság: 8-12m2/l/réteg    Kiszerelés: 0,9l, 2,7l, 9l


Svéd viasz

viasz

Viasszal erősített favédő emulziós anyag, kiválóan időjárásálló faviasz, mely különösen alkalmas kültéri felületek és erős igénybevételnek kitett beltéri felületek kezelésére. Tixotróp(csepegésmentes) formulája révévn különösen alkalmas fej fölötti felületek festésére. A termékkel minden fafajta kezelhető. Magas minőségű, mélyen beivódik a fába, és véd az időjárási hatások ellen. Környezetbarát , vízhigítású, oldószerektől mentes.  Víztraszító hatása révén különösen alkalmas magas páratartalmú helyiségek fa felületeinek kezelésére, pl. fürdőszoba, konyha, uszoda, vagy szauna.

Kiadósság: 10-12m2/l/réteg     Kiszerelés: 0,75l, 2,5l

Hozzászólások lezárva.