Kültéri falfestékek

Inntaler diszperziós homlokzatfestékintaler-kul

Különleges minőségű, kiváló időjárásállóságú, színtartó termék. Bevonata tartós, jó pára- és légáteresztő. KolorBox, NCS, Ral és KolorBox homlokzati színkártya alapján színesben is kapható.

Alkalmazási terület: Épülethomlokzatok, egyéb kül – és beltéri vakolt felületek, beton, cement- és gipszfelületek bevonására.

Kiadósság: 3-4m2/L/ 2 rétegben    Kiszerelés: 2L, 4L, 8L, 15l, 16L


Jedynka Fasadowa Kolor homlokzatfestékjedynka-kul

Környezetbarát akril diszperziós festék kültéri és beltéri használatra. Matt felületet alkot, ami jól tűri az időjárási viszontagságokat, hosszan tartó dekoratív hatást nyújt. Jó tapadóképeséggel rendelkezik. A termék által képzett mikroporózus réteg biztosítja a  felület mikor szellőzését.

A termék alkalmas kültéri beton felületek és kültéri mész-cement vakolatok, lakóhelyiségek, irodák és közösségi épületek beltéri falainak és mennyezeteinek dekoratív és védelmet nyújtó festésére.

Nagy színválasztékban kapható.

Kiadósság: 8m2/l/réteg    Kiszerelés: 2,7l, 9l


Bitex fehér homlokzatfestékbitex-kul

Jól fedő, időjárásálló, vízlepergető, lég- és páraáteresztő, lúg- és kopás álló, vízzel hígítható, illatszegény, környezetkímélő, kül – és beltérre alkalmazható, műgyanta alapú fehér, diszperziós homlokzatfesték.

Kiadósság: 5-6m2/l/réteg    Kiszerelés: 2,5l, 5l, 15l


Akropenta diszperziós lábazat-, betoncserép- és palafestékakropenta-kul

Lábazat – betoncserép- és palafesték, beton és vakolt felületek védő- és díszítő bevonására kifejlesztett termék. Több színben kapható.

Kiadósság: 6-7m2/L/réteg    Kiszerelés: 1,6l, 4l

Hozzászólások lezárva.