Speciális festékek

Inntaler izoláló falfesték

inntaler

Kitűnő fedőképességű és fehérségű, oldószer-, ammónia-, lágyítószer és szagmentes, matt belső falfesték. Bevonata mosás- és súrolásálló, jól tapad, rugalmas.

Alkalmazási terület: Nikotin-, korom-,beázási foltok-,zsíros foltok lezárására, izolálására használható beltéri falfelületeken.

Kiadósság: 6-8m2/l    Kiszerelés: 1l, 5l


Owatrol Oil

owatrol

A rozsda átalakítókkal ellentétben az Owatrol olaj természetes, fokozott nedvesítő, kapillárisan ható tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy mivel megtalálja az útját a fémfelületig és közben kiszorít minden nedvességet és levegőt, gyakorlatilag bármilyen vastagságú rozsdán alkalmazható, mert  megakadályozza a réteg alatti potenciális rozsdásodást. Az Owatrol olaj együtt dolgozik a rozsdával, nem alakítja át, inkább azt megkötve erős, stabil réteget képez, mely jó tapadást biztosít a további bevonatrétegek számára.


Dulinett  Festék – és bevonat lemaró

dulinett

Eltávolítja a festéket, lakkot, pácot, oldószermentes, nem tűzveszélyes, nem bocsát ki káros gőzöket, vízzel könnyen lemosható. Felhordható fa, fém, műanyag, kő, cement felületekre, biztonságosan alkalmazható minden felületen, kivéve az alumíniumot.  Nagy hatékonyságú, akár 8 réteg festéket is eltávolít.

Kiszerelés: 1l    Kiadósság: 4m2/l


Net-trol tisztítószer és színvisszaállító

net-trolEltávolítja az időjárási viszontagságok okozta elszürkülést, visszaállítja az eredeti színt. Minden fafajtát megtisztít szennyeződéstől, csersav és víz okozta foltoktól. Zsírtalanítja az új egzóta keményfa felületeket. Alkalmazható puhafák, vörösfenyő, borovi fenyő, cédrus, ultra magas hőmérsékleten kezelt fa, keményfák, teak, bangkirai, tölgy, gesztenye stb.

Felhordható vízszintes és függőleges felületekre is. Eltávolítja a rozsdafoltot cement, kő, fa felületekről. Semlegesíti az Aquanett vagy Dulinett festéklemaróval kezelt felületeket.

Kiszerelés: 1l    Kiadósság: 5-10m2/l


Útjelző festék

Különlegesen gyorsan száradó vízhígítású útjelző festék speciális akril gyanta tartalommal.

Alkalmazási terület: Közlekedési jelzővonalak felfestése aszfalt és bitumen stb. felületeken.

Sárga és fehér színben kapható.

Kiszerelés: 1l, 10l    Kiadósság: 1-2m2/l


Litu táblafesték

Iskolatáblafesték beltéri használatra, falak bútorok, ajtók festésére. Színezhető, ezért mindenkinek a saját dekorációjához illeszkedik. Vizes hígítású, jól tapad rá a kréta, ismétlődő törölgetésnek remekül ellenáll.

Kiadósság: 8-10m2/l/réteg    Kiszerelés: 1l


1Akril spray szórófestékek

Hozzászólások lezárva.